I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, April 22, 2011

HKLBR !!!!

ENJIT2 SEMUT....
SAPE SAKIT NAEK ATAS.../
sape tk thu lgu ni...
lgu kak limah nyanyi haha...
da demam cite hantu kak limah balik rumah la!!
best kot cite tu!!
nk dkt 10x da tgok...
haha
sabo je la...
antra dialog yg sya hfal.. :-

Pak Abu : ouuhhweeeyhhh..mekeme ni baru balik tengok
konsert black metal ke weyhh

Wan : huh!black metal tu tak salah pak abu!
yang salahnye ade anggapan bahawa black metal tu salah..
sabor je laa...

Husian : pak abu !! kak limah.. kak limah dah jadi zomba ..

Pak Jabit: jangan kamu ditakuk lame husin..itu citer dulu..
zomba-zomba..zombie !!

Husin : pak jabit,betoll..tadi nak dikokaknye teman..

Usop : mane ade zombie dalam dunia ni husinn...
apetah lagi di kg pisang yg sejahtere ni..
ngaarutt..sume tu dulu miss komunikesyen je..

Pak Abu : ermmmmm..cer cerite sin..crite crite ..

Husin : begini pak abu..petang tadi teman nampak kak limah udah dongak
ke langit,gini jee..

Wan gemok: uii~

Husin : teman tegor,die buat deekkk jee..
dah tu ghambutnye,ghambutnye gherbang..
udah ghope macam err puntianak suhaimi babe..

Abi : part one ke part two??

Husin : part one two..

Usop : ye tak ye jugaa ..
dah brape lame kite tak nampak kak limah tu..
entah2 dah jadi mayat ke ape kat umah die tu..
dah le duduk sorang-sorang..eeii simpang~~~

Pak Abu : haa..ini le rupenye..
ini le rupenye masyarakat di kg kite ni..
haram tak peduli..kan kepade masyarakat orang tua-tua..
hah! tapii !! cube nampak ade mak jande mude melinteeh kemari..
hah! bkomon le orang bertanye kabor..
eei..geram benor teman..pantang teman rupe gitu taw!!

best beno le cite ni...
lwak...
sabo je la...
haha...
 

No comments:

Post a Comment